Проекти

Мисионска книга на годината

През настоящия петгодишен мандат Българският Адвентен Съюз се присъедини към програмата на Световната адвентна църква "Мисионска книга на годината". Всяка година Световната църква избира книга, която разкрива определена част от нашата вяра, вест и идентичност. Всеки адвентист и приятел на църквата е поканен според личните си възможности и посвещение да закупи екземпляри от нея. След това сме насърчени през годината ежедневно да ги носим със себе си и щом Бог ни отвори благодатна възможност, да ги подаряваме на тези, които се интересуват от нашата вяра и надежда.

За "Мисионска книга на 2011 година" е определена книгата "Десетте заповеди" от Лорън Уейд. Само през 2011 година може да се закупи мисионската книга на специална цена от 0,70 стотинки за един брой (в цената са включени печат, транспорт или пощенски услуги и 20% ДДС).

Вярваме, че Исус ще благослови богато всеки дарител и участник в програмата "Мисионска книга на годината", защото сам Той е казал „По блажено е да дава човек отколкото да взема." (Деян. 20:35), и още "Даром сте приели, даром давайте!" (Матей 10:8)

Банковата сметка на издателството е:
IBAN: BG53UNCR76301007780301
Банков код/SWIFT/BIC: UNCRBGSF
Банка: УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
Получател: Издателство НОВ ЖИВОТ