Екип

Филип Драголов в интервю пред www.usmivka.net

Име: Филип Драголов

Години: 30

Как попадна в екипа на Hope Channel Bulgaria? Кой те покани? Как реши да се включиш в това предизвикателство?
Попаднах, защото бях в църквата на продуцента Ивайло Томанов, той търсеше млади момчета за телевизията, мен веднага ми хареса и просто се включих. Аз по принцип много обичам да работя с техника, което още повече ми хареса.

Разделени сте в работни екипи, как се чувстваш в твоя екип?
Много добре, защото сме се събрали най-добри приятели в моя екип. Удоволствие е работиш с такива чудесни хора, които на всичкото отгоре са ти и приятели.

Какво е за теб Hope Channel?
Hope Channel за мен е нещо много хубаво, което помага на хората да разберат за Бога, а лично за мен е много приятели, събрани на едно място с една обща цел – да служим на Бог по един съвременен и много ефективен начин за печеленето на хора за Исус.

В какво по-точно се изразява работата ти? Опиши подробно! Какви са проблемите, които трябва да разрешаваш?
В екипа съм тонрежисьор (бил съм и оператор, но повече тонрежисьор). Аз се грижа да се чува всичко това, което се чува, тоест аз смесвам звуците от всички микрофони, компютри, пиана и други устройства. Проблемите, които трябва да решавам са чисто от техническо естество – разположение на микрофони, озвучаване на салона на църквата и най-вече самото смесване за интернет, което е най-важното.

Как виждаш бъдещето на Hope Channel Bulgaria и как ти се вписваш в това бъдеще?
Разрастване на телевизията, повече зрители, повече повярвали чрез нея, а за мен – времето ще покаже.